مهاجرت به دبی

مهاجرت به دبی

ژوئن 19, 2018
tour, دبی

شرایط مهاجرت به دبی

برای مهاجرت به دبی ابتدا باید درمورد این شهر اطلاعاتی داشته باشید

دبی شهری است که اقتصاد آن  نه تنها بر پایه تجارت سنتی و یا منابع طبیعی به خصوص نفت است بلکه در زمینه خدمات مالی ، تدارکات ، املاک، مهمان نوازی و گردشگری هم فعال می باشد.

تمام این تنوع دراقتصاد به دلیل موقعیت استراتژیک این کشور می باشد.

زیرساخت های برتر و فلسفه سهولت کار، دبی را یک مقصد اصلی برای شرکتهای چند ملیتی وانتخابی مطلوب برای کارگران مایل به کار کرده است.

مهاجرت به دبی
مهاجرت به دبی

کسانیکه قصد مهاجرت به دبی را دارند، درابتدا باید از شرایط  کاری و مجوز اقامت دراین کشور اطلاع کافی داشته باشند.

همچنین این کشور دارای آداب و رسوم ، زبان، آب و هوا و دین متفاوتی است و قبل ازآنکه به طور جدی در مورد مهاجرت به آن فکر کنید باید درمورد سازگاری با اخلاق و روحیات خانواده و هزینه های آن فکر کنید.

لذا متقاضی مهاجرت باید دارای تخصص وایده ای نو همراه با سرمایه کافی باشد.

پیشنهاد تیم فیکس تراولز به شما عزیزان این است که با رزرو تورارزان دبی و بازدید از دبی نسبت به اقامت و مهاجرت خود مطمئن شوید. برای اطلاع از قیمت تور دبی روی لینک کلیک کنید.

قبل از انتقال به دبی و برای زندگی کردن واقامت در دبی حتما باید یک شغل داشته باشید.

به عنوان یک مهاجر شما باید هنگام باز کردن حساب بانکی ،اجاره ملک ،ثبت نام خودرو ،مجوز اقامت امارات متحده عربی را با خود داشته باشید.

کارفرما مسئولیت ارائه تمام اسناد از جمله :

1- فرم درخواست

2- اصل و کپی پاسپورت

3- عکس های گذرنامه

مجوز استخدامی وزارت کار و… را برعهده دارد.

دبی بازار را بیشتر بشناسید

مراحل ضروری دریافت اقامت دبی

– بررسی سلامت فرد

– درخواست اجازه کار

– دریافت ویزای اقامت

– کسب مدرک تحصیلی موردنیاز در دبی

– یک گذرنامه معتبر برای حداقل 6 ماه

ویزاهای اقامت در دبی به مدت 2 سال اعتبار دارند و این مزیت شهر دبی می باشد.

این ویزاهای اقامتی بدون هیچ محدودیتی قابل تمدید می باشندوشهروندان خارجی حق بردن همسروفرزندان خودرا به عنوان همراه دارند.

افرادی که اقامت یاشهروندی دبی را دریافت کنند حق اخذ اقامت دائم کشور امارات را نیز خواهند داشت.

هم ویزای کاری وهم ویزای اقامت دائم برای تابعیت واقامت در دبی با داشتن کارت شناسایی صادر می شود.

برای داشتن این ویزا واعتبار آن باید افراد حداقل به مدت 6 ماه در دبی اقامت داشته باشند.

جهت اخذ ویزای اقامت یا مجوزکار در دبی باید افراد گذرنامه داشته باشند وحامی مالی آنان مشخص باشد.

مهاجرت به دبی

راههای اخذ ویزای اقامتی دبی

اخذ ویزای اقامتی از چند طریق امکان دارد که شامل موارد زیراست:

1- خرید ملک بالاتر از یک میلیون درهم

2- استخدام شدن درشرکتهای دبی

3- افتتاح شرکت در دبی :

این روش مزایایی دارد مانند معاف بودن از پرداخت مالیات .اما تنها عیب آن پرداخت هزینه 9500 دلاری برای ثبت شرکت می باشد.

4- سریعترین راه مهاجرت که ازطریق تحصیل می باشد.

این روش ازطریق موسسات اعزام دانشجویان دفاتر مهاجرتی معتبر انجام می شود.

دانشجویان مهاجر در دبی به راحتی می توانند به آمریکا ،انگلیس وکانادا انتقالی بگیرند.دانشجویان میتوانند درحین تحصیل کارکرده و تا حدودی هزینه تحصیل خود را بدست آورند.

دانشجویان مقطع لیسانس میتوانند 10 ساعت درهفته وبه ازای هرساعت 12 دلار حقوق دریافت کنند.

افرادی که به عنوان دانشجو قصد مهاجرت به دبی را دارند باید آیلتس 6 را آموزش ببینند چون در دبی برای  امور تجاری وتحصیلی از زبان انگلیسی استفاده می شود.

وجود تعداد زیاد دانشگاهها این امکان را به دانشجویان می دهد که درهر رشته ای تحصیل کنند.

دبی برج خلیفه

از وبلاگ تور دبی بازدید کنید و در مورد این شهر بیشتر بخوانید.

2 دیدگاه در مورد “مهاجرت به دبی

  1. کمال
    ژوئن 8, 2019
    پاسخ

    سلام وخسته نباشید
    هزینه مهاجرت از طریق ویزای کار چقدر است.

    • ژوئن 8, 2019
      پاسخ

      با آژانسهایی که در مقصد تور گذاشتند تماس بگیرید هزینه را اعلام خواهند کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *