کشور آذربایجان ویزا می خواهد؟

کشور آذربایجان ویزا می خواهد؟

آیا کشور آذربایجان ویزا می خواهد؟

واقعا آیا کشور آذربایجان ویزا می خواهد؟ یا نه ؟ با ما همراه باشید تا درادامه اطلاعات کاملی دراین مورد برایتان ارائه دهیم

درسال 95 ، درسفر رئیس جمهور ایران، آقای حسن روحانی به باکو طی امضای تفاهم نامه و سندهای همکاری که باهدف

تقویت روابط بین دوکشور انجام شد.

سند برنامه اجرای همکاری در زمینه گردشگری هم بین دو کشور امضاء شد ومورد توافق قرار گرفت .

که طبق این تفاهم نامه ازاین به بعد ایرانی ها و آذربایجانی هم می توانند بدون ویزا به کشور همدیگر سفر کنند.

برای اطلاع از زمان ارائه ی تور آذربایجان و تور لحظه آخری آذربایجان روی لینک کلیک کنید.

براساس تفاهم نامه امضاء شده ، مردم دو کشور آذربایجان و ایران مجاز خواهند بود در طول 180 روز حداکثر90  روز را در کشور

مقابل اقامت داشته باشند .

اما این قانون تا به امروز به مرحله عملیاتی نرسیده و هنوز شهروندان ایرانی برای سفر به آذربایجان نیازمند ویزا می باشند.

کشور آذربایجان ویزا می خواهد؟
کشور آذربایجان ویزا می خواهد؟

انواع ویزای آذربایجان

ویزای آذربایجان برای افرادی که تابعیت ندارند.دو نوع صادر می شود :

1-ویزای ورود

2- ویزای ترانزیت

1-ویزای ورود: مدت اعتبار این ویزا نود روز می باشد وبرای یک بار ورود و خروج استفاده می شود.که شامل دو نوع می شود:

الف ) ویزای ورود عادی (یکبار ورود): با این ویزا فقط یکبار می توان وارد کشور آذربایجان شد.

ب) ویزای با ورود نامحدود: مدت اعتبار این ویزا 2 سال می باشد از زمان صدور که محدودیتی هم برای تعداد ورود و خروج را دراین دو سال ندارد.

2-ویزای ترانزیت : برای افرادی صادر می شود که قصد عبور از اراضی کشور آذربایجان را برای رسیدن به مقصدی ثالث را دارند.

که از زمان صادر شدن تا 30 روز اعتبار دارد ومدت زمان اقامت درکشور آذربایجان برای دارندگان این ویزا حداکثر 5 روز می باشد.

البته مدت اقامت و اعتبار این ویزا بسته به نوع وسیله نقلیه ومسیر عبور از کشور متفاوت خواهد بود.

*ویزای دیپلماتیک هم برای افراد مهم مثل رئیس جمهور وهیئت دولت صادر می شود.

کشور آذربایجان ویزا می خواهد؟
کشور آذربایجان ویزا می خواهد؟

هدف از سفر به کشور آذربایجان

ویزای عادی برای افراد خارجی و بدون تابعیتی صادر می شود که هدفشان از سفر به جمهوری آذربایجان یکی از موارد زیر

باشد:

  • –     تجارت و بیزنس
  • –     تحصیل و یا علمی و آموزشی
  • –     کار و اشتغال
  • –     توریسم یا گردشگری
  • –     فرهنگی هنری  و یا  ورزشی
  • –     نیات بشر دوستانه
  • –     ملاقات فامیلی
  • –      پزشکی و معالجه

 

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای آذربایجان

طبق قانون مهاجرت در جمهوری آذربایجان ارائه مدارک زیر الزامی است:

  •  پر کردن فرم تقاضای ویزا.
  • اصل وفتوکپی پاسپورت
  • دو قطعه عکس رنگی
  • فیش واریزی صدور ویزا
  • برای افراد زیر 18 سال که بدون والدین خود سفر می کنند رضایت نامه ای از والدین که به تأیید دفترخانه رسمی رسیده است نیز الزامی است.

ویزای الکترونیکی آذربایجان(آسان ویزا)

آسان ویزا مدتی است از سوی دولت آذربایجان برای تسریع صدور ویزا اجرا شده است وسامانه ای برای صدور ویزای آنلاین

طراحی شده است که فقط با اسکن صفحه اول پاسپورت درمدت 3 روز تا یک هفته ویزا را صادر می کند که هیچ تفاوتی با

ویزای لیبل ندارد.

مدت اعتبار ویزای آنلاین 30 روز است.

ویزای الکترونیکی فوری

مدت زمان صدور این ویزا یک روز کاری می باشد. (به جز جمعه ها) برای رزرو تور ارزان آذربایجان به صفحه ی تورهای فیکس تراولز مراجعه نمایید.

وبلاگ آذربایجان را نیز مطالعه کنید که شامل اطلاعات کاملی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *