کلیسای آیزوفیا (صوفیا)

کلیسای آیزوفیا (صوفیا) را بیشتر بشناسیم.

 آشنایی  با کلیسای آیزوفیا (صوفیا) سا مسجد ایا صوفیا استانبول

کلیسای آیزوفیا (صوفیه)

حجاب سوفیا، یکی از معجزات تاریخی معماری ترکیه است.

این بنای تاریخی  هنوز باقی مانده است ، که دارای جایگاه مهمی در دنیای هنر با معماری بزرگ، اندازه و قابلیت آن است.حجاب سوفیا یا کلیسای آیزوفیا (سوفیا) ، بزرگترین کلیسای ساخته شده توسط امپراتوری روم شرقی در استانبول، سه بار در همان محل ساخته شده است.

وقتی اولین بار ساخته شد، آن را Megale Ekklesia (کلیسای بزرگ) نامگذاری کردند.با این حال، پس از قرن پنجم، آن را به عنوان حجاب سوفیا (حکمت مقدس) نامیدند.

کلیسا جایی بود که حاکمان به اوج خود رسیدند و همچنین بزرگترین کلیسای عملیاتی شهر در طول دوره بیزانس بود.

کلیسای آیزوفیا (سوفیا)
کلیسای آیزوفیا (سوفیا)

کلیسای آیزوفیا (صوفیا) را بیشتر بشناسیم. 1

پیشنهاد می کنیم با شرکت در تور استانبول لحظه آخری در  سایت فیکس تراولز از این کلیسای تاریخی و بسیار زیبا دیدن فرمائید.

تاریخچه ساخت  کلیسای آیزوفیا (صوفیه) به کدام پادشاهی بر می گردد؟

نخستین کلیسا توسط امپراتور کنستانسیوس (337-361) در 360 ساخته شد.اولین کلیسا با یک سقف چوبی پوشانده شد و عمودی گسترش یافت .پرتره موزائیک پدرسالار همچنان در دیوار تیفانون واقع در بخش شمالی کلیسا دیده می شود.

ساختار فعلی توسط Isidoros (Milet) و Anthemios (Tralles)، که معماران معروف زمان خود بودند، ساخته شده است.ساخت و ساز که در 23 فوریه سال 532 آغاز شد و در یک دوره کوتاه مدت پنج سال تکمیل شد.کلیسا برای مراسم عبادت در تاریخ 27 دسامبر سال 537 افتتاح شد.

کلیسای آیزوفیا (سوفیا)
کلیسای آیزوفیا (سوفیا)

کلیسای آیزوفیا (صوفیا) را بیشتر بشناسیم. 2 به وبلاگ استانبول خوش آمدید.

 تشریح طراحی  کلیسای آیزوفیا (صوفیا)

سومین ساخت و ساز حجاب سوفیا در سه طرح سنتی basilical با طرح گنبد مرکزی در طراحی ، ترکیب شده است.این ساختار دارای سه نفی، یک apsi و دو گلدان داخلی و خارجی است.طول apsi خارجی 100 متر و عرض 69.5 متر است.

مطالب بیشتر در مورد  فیلم سایت تور لحظه آخری

ارتفاع گنبد از سطح زمین 55.60 متر و شعاع 31.87 متر در جهت شمال به جنوب و 30.86 در جهت شرق به سمت غرب است.

تاریخچه کلیسای آیزوفیا (صوفیا)

استانبول ترکیه  توسط لاتینها بین سالهای 1204 و 1261 تحت اشغال صلیبیان صهیونیست بود، زمانی که هر دو شهر و کلیسا آسیب دیدند.

حقیقتا سوفیا در سال 1261، زمانی که رم شرقی در شهر دوباره به سر می برد، وضعیت بدی داشت.بعد از فتح سلطان محمد در سال 1453 تسخیر شد. حجاب سوفیا به مسجد بازسازی شد.ساختار تقویت شد و بعد از این دوره به خوبی محافظت شد و به عنوان یک مسجد باقی ماند.ستون های حمایت اضافی در طول دوره های روم شرقی و عثمانی در نتیجه آسیب هایی که این ساختار به علت زلزله در منطقه رخ داده است، نصب شد.مناره های طراحی شده و اجرا شده توسط Mimar Sinan نیز برای این منظور خدمت کرده اند.یک مدرسه به سوی شمال یا حجیه سوفیا در زمان حکومت فاطمه سلطان محمدی ساخته شد.این ساخت و ساز در 17th Century لغو شد.در زمان سلطنت سلطان عبدالمشید (1861-1861)، بازسازی توسط Fossati انجام شد و یک مدرسه در همان محل بازسازی شد.باقی مانده ها در طول حفاری ها در سال 1982 کشف شده است.

در طول قرن شانزدهم و بیست و هفتم، دوره عثمانی، میراب، میناب، مظوره ها، مواضع مسلمان و مؤقتا مفقولی (یک پلت فرم ویژه در مسجد، در مقابل مینی باری که در آن زوایای موززین ودر پاسخ به نماز جمعه شعار می خوانند) به ساختار اضافه شد.

معماری  کلیسای آیزوفیا (سوفیا) به چه صورت است؟

امپراتور Justinianos به تمام استان های تحت حکومت خود دستور داد تا بهترین قطعات معماری را که در ساخت و ساز استفاده می شود ارسال کنند تا حجاب سوفیا بزرگتر و بزرگتر باشد.ستون ها و سنگ مرمر مورد استفاده در ساختار از شهرهای باستانی در داخل و اطراف آناتولی و سوریه گرفته شده است.سنگ مرمر سفید که در ساختار استفاده می شود، از جزیره مرمره، پورفیری سبز از جزیره ایگریبوز، سنگ مرمر صورتی از

مطالب بیشتر در مورد  شرایط رفتن به باکو و اخد پناهندگی چیست؟

افیون و زرد از شمال آفریقا است.پوشش های دیوار داخلی تزئینی توسط تقسیم بلوک های سنگ مرمر تک به دو و ترکیب آنها به منظور ایجاد اشکال متقارن ایجاد شد.

علاوه بر این، این ساختار شامل ستون هایی است که از معبد آرتمیس در افسوس آورده شده اند .که در ناوها استفاده می شود و همچنین 8 ستون از مصر که از گنبدها آورده شده است.این ساختار در کل 104 ستون، 40 در پایین و 64 در گالری فوقانی است.تمام دیوارهای حیاط سوفیا به جز آنهایی که با سنگ مرمر پوشانده شده اند با موزاییک های فوق العاده زیبا تزئین شده اند.برای ساخت موزاییک از طلا، نقره، شیشه، تراکوتا و سنگ های رنگارنگ استفاده شده است.موزاییک های مبتنی بر گیاهی و هندسی از قرن ششم است.در حالی که موزاییک های شکل دار به دوران Iconoclast بازمی گردند.در دوران روم شرقی، حجاب سوفیا کلیسای امپراتوری بود و در نتیجه جایگاه امپراتوران بود. منطقه ای که در سمت راست نئو قرار گرفته است.جایی که کف پوش با سنگ های رنگی پوشیده شده و ایجاد یک طراحی دایره ای (omphalion) در هم آمیخته است، بخش هایی است که امپراتورهای شرقی شرقی در آن به سر می برند.

معماری داخلی کلیسای ایا صوفیه استانبول

لامپ های برنزی در دو طرف میراب به وسیله کانونی سلطان سلیمان (1520-1566) به عنوان هدیه به مسجد پس از بازگشت

از بودین داده شده است.دو مکعب مرمر که به دوران هلنیستی (3 تا 4 قبل از میلاد) در هر دو طرف ورودی اصلی وارد شده بود.

مخصوصا از برگاما آورده شده و توسط سلطان مراد سوم (1595-1574) به عنوان هدیه داده شده است.در طول دوره سلطان عبدالملکید بین سال های 1847 و 1849، بازسازی وسیع در حجیه سوفیا توسط برادران فساتویی سوئیس انجام شد.

مطالب بیشتر در مورد  سیسلی استانبول

جایی که هونکر مهفلی (محفل مجزا که امپراتورها در آن دعا می کردند) قرار داشتند و در بخش شمالی قرار داشتند و دیگری یکی به سوی سمت چپ میراب ساخته شد.پانل های خوشنویسی قطر 8 تا 7.5 متر که توسط کالیگراف کدهاسکر مصطفی عزت افندی نوشته شده بود.در دیواره های اصلی ساختمان قرار گرفت. پانل هایی که “خداوند، هرتز” را خوانده است.محمد، هرتز ابوبکر، هرتز Ömer، هرتز عثمان، هرتز علی، هرتز .هیساین “شناخته شده است که بزرگترین پانل خوشنویسی در جهان اسلام است.

حبیه سوفیا به سفارش موزه مصطفی کمال آتاتورک به عنوان موزه تبدیل شده.از 1 فوریه سال 1935 به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی فعالیت می کند و از بازدیدکنندگان محلی و خارجی استقبال می کند.بر اساس یک حکم سال 1936، حجاب سوفیا به عنوان “آیهوفیاء کبیر کامی شریفی” به نمایندگی از بنیاد فاطمه سلطان محمدبه خاطر مائزلیم، آکارت، موواککتین و مدرسه در 57 پافتا، 57 جزیره و 7 قطعه ثبت شده است.

کلیسای آیزوفیا (صوفیا) را بیشتر بشناسیم. 3 مطالبی در مورد پارک گولهانه استانبول |Gulhane Park که احتمالا نمیدانید.

بهترین سیم کارت ترکیه برای گردشگران سال2020

بهینه سازی سایت با سئو برتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − یک =